Όλες οι νύφες θέλουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα των προσκεκλημένων τους (και των συντρόφων τους, φυσικά) την όμορφη ημέρα του γάμου τους. Γι’ αυτόν το λόγο, η επιτυχημένη επιλογή ενός στυλ που αντιπροσωπεύει πιστά τη φιλοσοφία, το χαρακτήρα αλλά και το στυλ των μελλόνυμφων είναι σημαντική για να χαρίσει άπειρα χαμόγελα στο ζευγάρι, όταν θα ξαναζει αλλά και θα αναπολεί τη συγκεκριμένη μέρα.

Το βέβαιο είναι πως όσο διαφορετικοί και ξεχωριστοί είμαστε, άλλο τόσο ιδιαίτερη και μοναδική μπορεί να γίνει και η γαμήλια τελετή και δεξίωση. Και αυτό είναι πανέμορφο αν αναλογιστούμε πόσες διαφορετικές παραλλαγές μπορούμε να δημιουργήσουμε από τα ήδη δεκάδες γαμήλια στυλ που κυκλοφορούν σε περιοδικά μόδας/γάμου, αλλά και στις εκατοντάδες ιστοσελίδες που ασχολούνται με τη γαμήλια προετοιμασία.

Πώς θα αποφασίσετε ποιο στυλ σάς ταιριάζει

Το ασφαλέστερο κριτήριο επιλογής είναι η δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη κοινή απόφαση του ζευγαριού σχετικά με το ποιο στυλ θα ήθελε να ακολουθήσει. Και μπορεί πολλές νύφες να πιστεύουν πως δύσκολα ένας άντρας θα ενδιαφερόταν για κάτι τέτοιο, όμως το να έχεις μοιραστεί τη γνώμη σου με τον άνθρωπό σου και να έχεις ζητήσει να ακούσεις και τη δική του, δεν θα έπρεπε καν να τίθεται σε διαπραγμάτευση. Όσο κι αν τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στις παραμυθένιες νύφες και όσο κι αν οι περισσότερες νύφες επιφορτίζονται με το ευχάριστο έργο της προετοιμασίας, η μέρα αυτή ανήκει δικαιωματικά και στο γαμπρό, γι’ αυτό η επιλογή ενός στυλ που τον αντιπροσωπεύει εξίσου είναι πολύτιμη.

Πέρα, λοιπόν, από τις προσωπικές προτιμήσεις του ζευγαριού ή και τρίτων που το ζευγάρι εκτιμά (όπως γονείς, συγγενείς ή στενούς φίλους), κριτήρια για την επιλογή του κατάλληλου στυλ που θα ντύσει θεματικά τη γαμήλια τελετή/δεξίωση είναι και κάποιοι αντικειμενικοί παράγοντες, όπως η εποχή του χρόνου κατά την οποία θα γίνει το μυστήριο, αλλά και η πιθανή ύπαρξη παιδιών από την τωρινή σχέση ή παλιότερες σχέσεις των μελλονύμφων.