Κάνε τη διαφορά με το νυφικό σου

Όταν ακούμε την λέξη νυφικό, στο μυαλό μας έρχεται ένα λευκό, πανέμορφο φόρεμα. Αυτός όμως δεν είναι ο κανόνας. Πολλές είναι οι κοπέλες που έχουν αποφασίσει να “σπάσουν” κάπως αυτή την απόχρωση ή ακόμα και να την αποκλείσουν. Αποχρώσεις του ιβουάρ, και του λιλά, αποχρώσεις στο χρώμα του πάγου και για τις πιο τολμηρές νύφες σε όποιο χρώμα αγαπούν. Μπορείτε πολύ όμορφα και αρμονικά να το συνδυάσετε φυσικά με αυτά που θα φοράει και ο αγαπημένος σας καθώς επίσης και με την διακόσμηση του χώρου.

Έχετε απλά κατά νου ότι οι φωτογραφίες του γάμου σας θα είναι ένα ενθύμιο το οποίο θα σας κάνει να νοσταλγείτε αυτές τις στιγμές που απολαύσατε τότε. Μην κάνετε επιλογές στο χρώμα του νυφικού που θα μετανιώσετε μετά, γιατί ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω. Μην δώσετε λοιπόν αιτία στα παιδιά σας, στους συγγενείς σας και στους φίλους να σας κάνουν αστεία για το νυφικό που είχατε διαλέξει.

Πέρα από το χρώμα κάτι άλλο που μπορεί να κάνει την διαφορά είναι το ύφος. Μπορεί η κάθε κοπέλα να περιμένει την μέρα του γάμου της για να νιώσει πριγκίπισσα, δεν είναι όμως όλα τα νυφικά για όλους τους τύπους σώματος. Κάνε την διαφορά λοιπόν βρίσκοντας αυτό που σε κάνει να νιώθεις πανέμορφη, αλλά παράλληλα να αναδεικνύει ότι πρέπει να αναδειχθεί.

Κάνε αυτή την μέρα μια μέρα που θα θες να ζήσεις ξανά και ξανά.

Μπορείς να κάνεις την διαφορά και όχι μόνο με καινοτομίες που θα σκαρφιστείς. Μπορείς να κάνεις την διαφορά και με το πόσο χαρούμενη και όμορφη θα είσαι εκείνη την ημέρα. Ζήσε την κάθε στιγμή και κάνε τους άλλους να χαίρονται. Μην αφήσεις προσωπικές απόψεις των άλλων να σε κάνουν να συμβιβαστείς με πράγματα που δεν θες και μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Κάνε την διαφορά λοιπόν. Διασκέδασε το!