Αναγγελίες γάμου για Μπαλατσινού-Λασκαράκη!

Πολλά είναι τα διάσημα ζευγάρια της ελληνικής show-biz τα οποία αποφάσισαν να κάνουν τελικά το μεγάλο βήμα και να προχωρήσουν σε επισημοποίηση της σχέσης τους μέσω της τέλεσης γάμου. Γουρλίδικο, λοιπόν, το 2019 για τους Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλη Κικίλια, οι οποίοι δημοσίευσαν την αγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα Καθημερινή. Σύμφωνα με τη δημοσίευση ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού θα γίνει τον Ιούνιο στην Αθήνα και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει ήδη σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Το άλλο ζευγάρι που έκανε την έκπληξη και ετοιμάζεται να παντρευτεί είναι η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, οι οποίοι μετά από περίπου 4 μήνες αρραβώνα αποφάσισαν, σύμφωνα με την αγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Εστία, να έρθουν σε γάμου κοινωνία τον Ιούλιο στα Χανιά.

Τα παρελκόμενα των αναγγελιών γάμου

Και για τις δύο μέλλουσες νύφες, αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος τους, καθώς φαίνεται πως η εμπειρία της έγγαμης συμβίωσης, με τον πρώην εκδότη και παρουσιαστή Πέτρο Κωστόπουλο και τον ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη αντίστοιχα, δεν αποδείχτηκε ικανή να τις αποκαρδιώσει και να τις κάνει να απορρίψουν την έννοια του γάμου. Η αρμονική συνύπαρξη, εξάλλου, με τον άνθρωπο που σε στηρίζει και φιλοδοξεί να γίνει ο άντρας της ζωής σου, αποτελεί πάντα έναν ευσεβή πόθο για κάθε γυναίκα, πολύ περισσότερο αν εκείνη προέρχεται από ένα διαζύγιο που έχει κλονίσει αυτό το όνειρο. Από τους προηγούμενους γάμους τους, εξάλλου, αμφότερες Μπαλατσινού και Λασκαράκη έχουν βιώσει την ευλογία της μητρότητας, οπότε οι επικείμενοι γάμοι έρχονται να τις ολοκληρώσουν ως γυναίκες και να τις βοηθήσουν να ξαναβρούν την προσωπική ευτυχία δίπλα στους επιτυχημένους άντρες που έχουν επιλέξει.

Όσο για τους κακεντρεχείς που έσπευσαν να “κατηγορήσουν” τις αναγγελίες των δύο αυτών γάμων ως πολύ πρώιμες, είναι εύλογο πως κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι γνωρίζει καλύτερα από κάθε τρίτο τι είναι σωστό για το μέλλον της σχέσης του.